brandenburg organisatie
brandenburg organisatie
Elzenweg 22 oudewater
brandenburg culinair

Werken bij Brandenburg


Operator inpak/Etiketteerder (ft)


Functie omschrijving

Brandenburg Culinair is al meer dan 30 jaar een toonaangevende en nog steeds groeiende organisatie binnen de vleesverwerkende industrie. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van culinaire vleesproducten. Onze producten vinden hun weg naar de Nederlandse retail onder onze eigen merken, Meesterstuk en We Love BBQ en private labels. 
 
Bij Brandenburg Culinair kom je terecht in een informeel en hecht team met gedreven collega’s. Wij werken 40 uur in dagdienst, maar jij bent bereid tot het (periodiek) werken in een ploegendienst. Wij werken maandag tot en met vrijdag en af en toe op de zaterdag, indien de planning daarom vraagt. 
 


Werkzaamheden

In deze functie ben je zeer zelfstandig bezig met het zorgen voor een mooie uitstraling van onze producten. Je taken bestaan uit het zelfstandig etiketteren van onze verpakte vleesproducten volgens vastgestelde klant-eisen. Met enige regelmaat moeten hiervoor de lijnen worden omgebouwd. Daarnaast ben je in staat om kleine technische storingen op te lossen. Jij zorgt dat de kwaliteit van de verpakkingen en etiketten voldoen aan onze eisen en assisteert je collega’s van de expeditie afdeling en het magazijnbeheer als dat nodig is.


Functie-eisen

Wij zoeken iemand die goed in ons team past. Het is dan belangrijk dat jij positief, flexibel en een aanpakker bent. Jij bent zelfstandig, verantwoordelijk en communicatief vaardig. Daarnaast heb je redelijk technische inzicht, waarbij kennis van onze moderne machines een pré is. Jij woont circa 20 km van onze vestiging en beheerst de Nederlandse taal.
 
Wat bieden wij
Wij bieden jou een leuke gevarieerde fulltime functie aan, met uitzicht op vast. Een plaats in een organisatie dat steeds blijft groeien en jou de kans geeft om mee te mogen groeien. Bij Brandenburg Culinair krijg jij de kans om te werken met mooie producten en merken. Tevens bieden we jou een prima salaris en toeslagen conform CAO. 
 

Publicatiedatum: 31-1-2018

Vervaldatum:Wanneer u wilt solliciteren op deze functie klik dan hier om naar het online sollicitatieformulier te gaan.

<< terug naar de vacaturelijst