brandenburg organisatie
brandenburg organisatie
Elzenweg 22 oudewater
brandenburg culinair

Flexibel in private label
Onze kennis stopt niet bij professionele productontwikkeling. Brandenburg Culinair is pro-actief in advisering omtrent uw vlees- en vleeswaren assortiment. Vanuit het brede product assortiment produceren wij voor u uw eigen private label aanbod. Wij ontwikkelden daarvoor het Brandenburg '3-stappen-plan':

1: Uw culinaire vleesspecialiteit
Brandenburg Culinair werkt samen met gecertificeerde toeleveranciers van waaruit wij een gegarandeerde constante kwaliteit kunnen bieden. Samen met u kiezen we de culinaire producten die u wenst en zorgen we voor een onderscheidend en uniek assortiment wat we exclusief voor u op smaak brengen.
 
2: Kies uw smaak
Onze productontwikkelaars hebben een passie voor vlees en een natuurlijke obsessie voor smaak. Want een ultieme grondstof verdient een heerlijke smaak. Daarom ontwikkelen en produceren wij onze eigen marinades en kruidenmelanges. Door innovatief en exclusief om te gaan met kruiden, marinades en sauzen onderscheidt u zich met een aantrekkelijk assortiment. Wij bieden u unieke smaak en uitstraling, met uw eigen formule als uitgangspunt.
 
3: Kies uw verpakking
Brandenburg Culinair is zeer flexibel in besteleenheden en verpakkingsvormen. Wij bieden u de meest uiteenlopende mogelijkheden. Onze producten kunt u bijvoorbeeld presenteren in een vacuumverpakking, een sleeve, wrapfolie, topseal tray, alu tray of dagvers. Op de pagina hiernaast treft u een beeld van onze verpakkingsmogelijkheden.