brandenburg organisatie
brandenburg organisatie
Elzenweg 22 oudewater
brandenburg culinair

State-of-the-art machinery




Vroeger betekende het zijn van een vakslager veel zwaar handwerk.
Anno 2015 is het vakwerk gebleven en het handwerk vervangen door slimme automatisering en specialistische productie apparatuur. Want, enkele kilo’s Culinaire Beenham produceren is één, maar enkele honderdduizenden kilo’s per week, van een constant hoge kwaliteit en stipt op tijd met een juiste houdbaarheid is iets heel anders.
 
Ingebakken in onze strategie
Brandenburg Culinair investeert in de nieuwste productie technologie. Het is 1 van de 7 strategische organisatie pijlers. Voorsprong door techniek maakt ons flexibel en ook betrouwbaar. Vanuit onze visie focussen wij op slimme automatisering, die ons belangrijke informatie verschaft en voorsprong biedt in de markt.
 
Dag in, dag uit, dagvers!
Door het in huis hebben van state-of-the-art productie apparatuur is Brandenburg Culinair in staat om haar vleesspecialiteiten, en/of de unieke recepturen van haar relatie in alle voorkomende volumes in een onberispelijk hoge kwaliteit en leveringsnauwkeurigheid uit te leveren. Dag in, dag uit, dagvers!