brandenburg organisatie
brandenburg organisatie
Elzenweg 22 oudewater
brandenburg culinair

Technologie en Innovatie
Vlees is onze passie. Vlees, daar hebben wij verstand van!
 
Waar wij ook verstand van hebben, is innoveren. Wij zijn van mening dat in de vleesmarkt veel te weinig creativiteit wordt getoont. Zij bestaat voor een overgroot deel uit kopieergedrag. Bij producenten, bij retailers, bij foodservice organisaties.
 
Brandenburg heeft in haar historie diverse malen de toon gezet. Zo was Brandenburg in 1998 'de uitvinder' van Culinaire Beenham, in 2008 de eerste met de double web verpakking. In 2009 hebben wij Steampack® geintroduceerd.  
 
Steampack®
Al vanaf het eerste moment is Steampack® succesvol. Hoogkwalitatieve convenience vleesspecialiteiten op een uiterst innovatieve wijze verpakt onder stoom. Het resultaat? Een werkelijk voortreffelijke Cuisson en een onovertroffen houdbaarheid. Koelvers.
 
Met de door Brandenburg ontwikkelde Steampack® technologie zetten we de referentie in bijvoorbeeld diverse 'bone-in' producten zoals de Halve kip, de Spare rib en tal van andere vlees- en gevolgelte specialiteiten.
 
Wilt u meer weten over de Steampack® technologie?
Bel ons gerust voor een afspraak of kom naar het Culinovum en beleef de Steampack® specialiteiten van Brandenburg Culinair.