Onze Filosofie

(wat wij belangrijk vinden)

In meer dan 40 jaar tijd is Brandenburg Culinair uitgegroeid van een ambachtelijk slagersbedrijf tot een professionele specialistische marktpartij binnen de vleesverwerkende industrie. De culinaire vleesspecialiteiten vinden hun weg naar de Nederlandse retail onder private labels en eigen merken zoals Meesterstuk.

Vroeger betekende het zijn van een vakslager veel handwerk. In deze tijd is het vakwerk gebleven en het handwerk vervangen door slimme automatisering en specialistische productie apparatuur. Met de juiste apparatuur en de juiste mensen, is er iedere dag een geweldige uitdaging om alle culinaire vleesproducten met een constant hoge kwaliteit, stipt op tijd en met de juiste houdbaarheid bij de supermarkt om de hoek te krijgen.

Samen creëren, samen beleven, samen werken en vooral samen genieten!

Innovatief – Wat is er uitdagender om samen met de klant exclusieve nieuwe producten te ontwikkelen.
Wij zijn proactief als het gaat om daadwerkelijke productontwikkeling. Een continu proces waarbij wij “out-of-the-box” denken, ook als het gaat om innovaties in techniek. Dit alles met respect voor mens en dier.

Loyaal – Onze opdrachtgever komt op de eerste plaats, wij denken als de klant van onze klant.
Ons woord is een woord en betrouwbaarheid is vanzelfsprekend. Wij geloven in een benadering waarbij de consument behoefte heeft om van de maaltijd nog meer een genietmoment te maken. Het ontbijt, de lunch, de warme maaltijd en het borreluurtje ‘s avonds zijn eetmomenten waarop de consument kan genieten van lekkere (vlees-)producten. Wij zien deze genietmomenten als bijzondere belevenissen met vlees.

Nuchter – Niet moeilijk doen als het makkelijk kan!
Zonder goede mensen kom je niet ver… Brandenburg Culinair is een snelgroeiende organisatie, waar altijd plaats is voor talentvolle medewerkers. Mensen krijgen de kans om zich te ontwikkelen, verder te groeien binnen de organisatie en te werken met mooie producten en merken. Nooit saai, er is geen dag hetzelfde, samen komen we heel ver.

Zelfverzekerd – In deze spaarzame tijd die wij allemaal hebben, is lekker kokkerellen en tijd om gezellig met elkaar te praten uniek. Wij proberen daar uiteraard ons productassortiment op aan te passen en leveren kwaliteit met een continu streven naar verbetering. Daar zijn we trots op. Tijd om echt samen te genieten.