Wij denken mee door te kijken wat de behoefte is van de consument

Brandenburg Culinaire Slagerij

Onze Concepten

(nóg meer smaakbeleving)

Breng variatie, smaak en beleving op tafel!
De wereld om ons heen verandert snel. De consument die op een hoog welvaartsniveau leeft is mobiel, ontvangt veel prikkels, leeft een vluchtig bestaan en heeft behoefte om van de maaltijd nog meer een genietmoment te maken. Dat is waar Brandenburg Culinaire Slagerij specifieke concepten voor bedenkt en met succes ontwikkelt.

Meesterstuk

Een heerlijk vleesproduct dat verkrijgbaar is in het vleesschap van diverse supermarkten. Het Meesterstuk bestaat uit: Een kwaliteit stuk culinair vlees, een culinaire saus, een speciale kruidenmelange, topping van amandelschaafsel, handige pop-up thermometer en een uitgebreide bereidingsinstructie. Dit alles in een fraaie verpakking inclusief QR code waarmee de bereidingswijze stap voor stap te volgen is.

Het assortiment bestaat uit 4 specialiteiten: rosbief met rode wijnsaus, fricandeau met peper-roomsaus, beenham met honingmosterdsaus en lamsbout met honing-rozemarijnsaus. Verkrijgbaar in een 2-3 persoons- en 4-5 persoonsverpakking.

We Love BBQ

Een premium BBQ concept met authentieke producten in een traditioneel Amerikaanse sfeer, gekruid volgens de zogenaamde dry-rub methode. Hiervoor zijn speciale “rubs” ontwikkeld naar Amerikaans recept. Verpakt in een skin verpakking en gelamineerd met een flowpackfolie geheel passend in We Love BBQ concept.