Beenham

(de echte specialiteit)

Onze specialiteit sinds 1999. Een rauw gepekelde kwaliteit ham, geschikt voor ovenbereiding.
Naast de naturel uitvoering is onze beenham ook verkrijgbaar in een diversiteit aan smaakvariaties.
Door de strenge selectie van het varkensvlees en de pure verse ingrediënten maken wij deze culinaire
beenham bijzonder en is deze erg in trek bij de Nederlandse consument.

Beenham Kaas-spek

Varken

Beter Leven Keurmerk

Clean Label

Beenham

Kaas-spek
600 gram
Varken
Beter Leven Keurmerk 1 ster
Clean Label

Braadpan: Verwijder de verpakking. Verhit ca.50 gram vloeibare margarine en/of olie in de pan en schroei het product rondom dicht. Matig de temperatuur en plaats een deksel schuin op de pan. Voeg geen water toe. Braad het product gaar gedurende 6-8 minuten per 100 gram.

Oven: Verwarm de oven voor op 175°C. Verwijder de verpakking. Leg het product in een ovenschaal en plaats deze in het midden van de voorverwarmde oven. Braad het product gaar gedurende 8-10 minuten per 100 gram.